Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC los 3 puntos chiches Bios FC
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.9
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro met een sublieme pass. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera haalt uit met een fantastische trap. Calderón Sol probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Guzmán Torres is nu in balbezit. Guzmán Torres geeft de bal voor. Daar is Calderón Sol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Romero Monteagudo trapt de bal weg van het doel. Pacheco kopt de bal weg. Barrera rent richting de bal. Barrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Araujo geeft een hoge lob. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios passt de bal zonder na te denken. Solís heeft problemen om de bal te vangen. Solís schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC los 3 puntos chiches - Bios FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC los 3 puntos chiches 40%, Bios FC 60%.
FC los 3 puntos chiches - Bios FC 0:1

61e minuut.
Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales geeft een hoge lob. Daar is Quintanilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintanilla geeft een lange en hoge pass. Daar is Tamacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Blas Lizama probeert naar een medespeler te passen. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla passt de bal zonder na te denken. Alfaro rent richting de bal. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Romero Monteagudo probeert wanhopig de bal te grijpen. Calderón Sol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quintanilla is nu in balbezit. Quintanilla schiet op doel. Romero Monteagudo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Larios heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco passt de bal met de wreef. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Romero Monteagudo met een harde bal richting middenveld. Barrera probeert de bal met de borst te controleren. Barrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Araujo probeert naar een medespeler te passen. Blas Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas Lizama geeft een lange en hoge pass. Morales is nu in balbezit. Morales geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC los 3 puntos chiches 47%, Bios FC 53%.
FC los 3 puntos chiches - Bios FC 0:1