Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedosos Ratones L.AFirpo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega speelt de bal door. Muñoz rent richting de bal. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedosos Ratones - L.AFirpo 0:1

13e minuut.
Ortega rent richting de bal. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortega. Cisneros wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Guerra geeft een hoge lob. Cabañas heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft een hoge lob. Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega passt de bal in één keer door. Pacheco is nu in balbezit. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas met een sublieme pass. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Guerra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Muñoz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacheco. Pacheco krijgt een gele kaart. Muñoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cisneros zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedosos Ratones - L.AFirpo 0:2

41e minuut.
Ortega probeert de bal aan de voet te houden. Carbajal is nu in balbezit. Carbajal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Salamanca de bal. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedosos Ratones - L.AFirpo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedosos Ratones 55%, L.AFirpo 45%.
Miedosos Ratones - L.AFirpo 0:3

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Molina de bal onder controle te krijgen. Ortega rent richting de bal. Ortega geeft de bal voor. Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira geeft de bal voor. Saca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ... Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedosos Ratones - L.AFirpo 1:3

80e minuut.
Rugamas onderschept slim de pass. Rugamas speelt de bal door. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel. Saca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cisneros kopt de bal weg. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sagastume krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedosos Ratones 55%, L.AFirpo 45%.
Miedosos Ratones - L.AFirpo 1:3