Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Triunfantes Soberanos Cdi el nazareno
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Huezo is nu in balbezit. León bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo rent richting de bal. León is nu in balbezit. León schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Triunfantes Soberanos - Cdi el nazareno 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triunfantes Soberanos 53%, Cdi el nazareno 47%.
Triunfantes Soberanos - Cdi el nazareno 0:1

53e minuut.
Tamacas speelt de bal door. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez is nu in balbezit. Huezo onderschept slim de pass. Huezo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Moscoso met een harde bal richting middenveld. Dowson Prado kopt de bal weg. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. León onderschept slim de pass. León haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón passt de bal in één keer door. Chavarría geeft een hoge lob. Ortega controleert de bal met de borst. Ortega schiet op doel. Colón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
León passt de bal zonder na te denken. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia probeert naar een medespeler te passen. Huezo is nu in balbezit. Huezo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
León raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Herrera komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Tomasito Rodríguez met de inworp. Dowson Prado heeft problemen om de bal te vangen. Dowson Prado passt de bal met de wreef. Herrera rent richting de bal. Herrera schiet op doel. Moscoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Triunfantes Soberanos - Cdi el nazareno 0:2

89e minuut.
Galicia rent richting de bal. Galicia geeft een hoge lob. Huezo rent richting de bal. Huezo schiet op doel. Moscoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Triunfantes Soberanos - Cdi el nazareno 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triunfantes Soberanos 62%, Cdi el nazareno 38%.
Triunfantes Soberanos - Cdi el nazareno 0:3