Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC los 3 puntos chiches Polares Rayos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Bonilla heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez rent richting de bal. Bonilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonilla krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Castillo met de inworp. Mayén rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guzmán Torres. Mayén is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mayén zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lemus met een sublieme pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez rent richting de bal. Klungelig pakt Cabrera de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bonilla is nu in balbezit. Lemus rent richting de bal. Barrera onderschept slim de pass. Barrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez rent richting de bal. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Mayén rent richting de bal. Mayén haalt uit met een fantastische trap. Robles probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC los 3 puntos chiches - Polares Rayos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC los 3 puntos chiches 55%, Polares Rayos 45%.
FC los 3 puntos chiches - Polares Rayos 0:1

54e minuut.
Cruz Trinidad geeft een lange en hoge pass. Bonilla kopt de bal weg. Lemus probeert de bal aan de voet te houden. Barrera rent richting de bal. Barrera draait met de bal, schiet en ... Calero Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco probeert naar een medespeler te passen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Colunga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Mayén rent richting de bal. Mayén passt de bal zonder na te denken. Ramírez rent richting de bal. Ramírez draait met de bal, schiet en ... Robles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lemus passt de bal met de wreef. Cabrera is nu in balbezit. Ramírez rent richting de bal. Ramírez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC los 3 puntos chiches - Polares Rayos 0:2

63e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Ramírez rent richting de bal. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mayén is nu in balbezit. Mayén passt de bal zonder na te denken. Handal is nu in balbezit. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Daar is Romero Monteagudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrera is nu in balbezit. Barrera passt de bal in één keer door. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Romero Monteagudo geeft een hoge lob. Inworp. Perales met een snelle inworp. Barrera rent richting de bal. Barrera geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Calero Suárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC los 3 puntos chiches 56%, Polares Rayos 44%.
FC los 3 puntos chiches - Polares Rayos 0:2