Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polares Rayos Bios FC
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Tamacas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mayén met de inworp. Ramírez rent richting de bal. Ramírez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Romero Monteagudo trapt de bal weg van het doel. Lemus kopt de bal weg. Calderón Sol is nu in balbezit. Ramírez rent richting de bal. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Morales probeert naar een medespeler te passen. Lemus is nu in balbezit. Lemus passt de bal zonder na te denken. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mayén geeft een hoge lob. Léster Blanco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valencia. Valencia krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol geeft de bal voor. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polares Rayos - Bios FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polares Rayos 51%, Bios FC 49%.
Polares Rayos - Bios FC 0:1

46e minuut.
Solís met een sublieme pass. Larios rent richting de bal. Léster Blanco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Léster Blanco moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Léster Blanco schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

46e minuut.
Larios raakt geblesseerd tijdens het duel. Montaner met een snel genomen vrije trap. Cruz Trinidad kopt de bal weg. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís is nu in balbezit. Solís schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mayén met een sublieme pass. Ramírez is nu in balbezit. Cabrera is nu in balbezit. Ramírez rent richting de bal. Ramírez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polares Rayos 50%, Bios FC 50%.
Polares Rayos - Bios FC 0:1