Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Firpo a.d L.AFirpo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz onderschept slim de pass. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Firpo a.d - L.AFirpo 0:1

16e minuut.
Cisneros rent richting de bal. Flores onderschept slim de pass. Flores met een sublieme pass. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Roosevelt Moreira rent richting de bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores met een sublieme pass. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Roosevelt Moreira onderschept slim de pass. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Roosevelt Moreira passt de bal in één keer door. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alvarado krijgt een gele kaart. Roosevelt Moreira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Avalos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firpo a.d 61%, L.AFirpo 39%.
Firpo a.d - L.AFirpo 0:1

52e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer Gil begaat een overtreding. Muñoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cisneros met een snel genomen vrije trap. Daar is Lizama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Firpo a.d - L.AFirpo 0:2

61e minuut.
Sagastume probeert naar een medespeler te passen. Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Muñoz speelt de bal door. Cisneros heeft problemen om de bal te vangen. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cisneros onderschept slim de pass. Cisneros met een sublieme pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Arismendi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Firpo a.d - L.AFirpo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firpo a.d 26%, L.AFirpo 74%.
Firpo a.d - L.AFirpo 0:3