Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocosos Ratones Miedosos Ratones
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal met de wreef. Arismendi is nu in balbezit. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Huezo verovert de bal door een tackle van achteren. Huezo met een sublieme pass. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel. Chávez probeert de bal aan de voet te houden. Cabañas rent richting de bal. Cabañas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Martínez de bal onder controle te krijgen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Carabantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - Miedosos Ratones 0:1

42e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo met een sublieme pass. Huezo probeert naar een medespeler te passen. Valle rent richting de bal. Valle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Ratones 58%, Miedosos Ratones 42%.
Rocosos Ratones - Miedosos Ratones 0:1

46e minuut.
Maldonado passt de bal zonder na te denken. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí rent richting de bal. Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Valle draait met de bal, schiet en ... Saca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Sagastume speelt de bal door. Maldonado is nu in balbezit. Ortega rent richting de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap. Carabantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Saca trapt de bal weg van het doel. Fernelis kopt de bal weg. Klungelig pakt Sagastume de bal. Huezo rent richting de bal. Huezo haalt uit met een fantastische trap. Saca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rocosos Ratones - Miedosos Ratones 1:1

63e minuut.
Cabañas rent richting de bal. Cabañas passt de bal in één keer door. Valle is nu in balbezit. Valle schiet op doel. Saca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - Miedosos Ratones 2:1

77e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Tobí rent richting de bal. Ortega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortega krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Chávez kopt de bal weg. Klungelig pakt Caballero de bal. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Caballero de bal onder controle te krijgen. Carabantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Doeltrap. Caballero met een harde bal richting middenveld. Pacheco kopt de bal weg. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Ratones 43%, Miedosos Ratones 57%.
Rocosos Ratones - Miedosos Ratones 2:1