Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cdi el nazareno Increibles Donadores
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Matassano is nu in balbezit. Matassano passt de bal in één keer door. Colunga is nu in balbezit. Colunga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cdi el nazareno - Increibles Donadores 0:1

9e minuut.
Daar is Dowson Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galicia verovert de bal door een tackle van achteren. Matassano rent richting de bal. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dowson Prado is nu in balbezit. Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Colunga de bal. Colunga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Huezo is nu in balbezit. León is nu in balbezit. Galicia onderschept slim de pass. Huezo verovert de bal door een tackle van achteren. Huezo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tomasito Rodríguez geeft een hoge lob. Rabí is nu in balbezit. Rabí met een sublieme pass. León is nu in balbezit. León geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Galicia is nu in balbezit. León verovert de bal door een tackle van achteren. León probeert naar een medespeler te passen. Huezo is nu in balbezit. Huezo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tamacas met een sublieme pass. León is nu in balbezit. León passt de bal met de wreef. Huezo rent richting de bal. Huezo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cdi el nazareno 48%, Increibles Donadores 52%.
Cdi el nazareno - Increibles Donadores 0:1

50e minuut.
Matassano bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassano speelt de bal door. Daar is Neimar Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colunga rent richting de bal. Colunga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga is nu in balbezit. Colunga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cdi el nazareno 46%, Increibles Donadores 54%.
Cdi el nazareno - Increibles Donadores 0:1