Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocosos Ratones Míticos Huracanes
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Fernelis geeft de bal voor. Inworp. Gil Mosquera met de inworp. Blas Lizama is nu in balbezit. Blas Lizama geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kattan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Ratones - Míticos Huracanes 0:1

14e minuut.
Ortega met een harde bal richting middenveld. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia maakt een afschuwelijke overtreding. Valencia krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Gil Mosquera rent richting de bal. Huezo onderschept slim de pass. Godoy rent richting de bal. Huezo onderschept slim de pass. Huezo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Martínez geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez controleert de bal met de borst. Valle rent richting de bal. Valle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Ratones 41%, Míticos Huracanes 59%.
Rocosos Ratones - Míticos Huracanes 0:1

66e minuut.
Ramírez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ortega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huezo is nu in balbezit. Huezo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Robles is nu in balbezit. Fernelis onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gil Mosquera. Gil Mosquera krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Gil Mosquera kopt de bal weg. Fernelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernelis passt de bal met de wreef. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Fernelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles is nu in balbezit. Robles met een sublieme pass. Kattan is nu in balbezit. Kattan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ramírez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortega met de inworp. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Huezo is nu in balbezit. Huezo geeft een hoge lob. Gutiérrez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Ratones 51%, Míticos Huracanes 49%.
Rocosos Ratones - Míticos Huracanes 0:1