Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flojos Mamíferos L.AFirpo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Cisneros rent richting de bal. Cisneros passt de bal in één keer door. Carbajal speelt de bal door. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cisneros passt de bal met de wreef. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal met de wreef. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Avalos met de inworp. Castro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cisneros. Cisneros krijgt een gele kaart. Castro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abrego met een snel genomen vrije trap. Alarcón kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salamanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Solís is nu in balbezit. Castro is nu in balbezit. Castro probeert naar een medespeler te passen. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas haalt uit met een fantastische trap. Chachagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

31e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz passt de bal in één keer door. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flojos Mamíferos 59%, L.AFirpo 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flojos Mamíferos - L.AFirpo 0:0

58e minuut.
Muñoz geeft de bal voor. Carbajal heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Chachagua probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Carbajal met een sublieme pass. Salamanca rent richting de bal. Noriega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noriega krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flojos Mamíferos 44%, L.AFirpo 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flojos Mamíferos - L.AFirpo 0:0