Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kingston lokomotiv W.I.
Ale 433 Tactiek go again
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
64.6 gemiddelde waardering 58.7
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Lázaro is nu in balbezit. Hrafnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Katsanos rent richting de bal. Morisaki rent richting de bal. Morisaki draait met de bal, schiet en ... Katsanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Valentényi probeert naar een medespeler te passen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte passt de bal met de wreef. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Toti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Gadecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nenem met de inworp. de los Ríos rent richting de bal. de los Ríos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Poskočil bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aristigueta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poskočil geeft de bal voor. Khomutskikh krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Valentényi kopt de bal weg. Eberharter met een sublieme pass. Klungelig pakt Khomutskikh de bal. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kingston lokomotiv - W.I. 1:0

36e minuut.
Gadecki passt de bal met de wreef. Becerine probeert naar een medespeler te passen. Lázaro is nu in balbezit. Lázaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Eberharter probeert naar een medespeler te passen. Phú Hải met een sublieme pass. Khomutskikh is nu in balbezit. Khomutskikh schiet op doel. Toti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kingston lokomotiv - W.I. 2:0

43e minuut.
de los Ríos is nu in balbezit. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte geeft de bal voor. Khomutskikh rent richting de bal. Khomutskikh schiet op doel. Toti bokst de bal weg. Nenem geeft een hoge lob. Morisaki is nu in balbezit. Hrafnsson begaat een overtreding. Hrafnsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kingston lokomotiv 42%, W.I. 58%.
kingston lokomotiv - W.I. 2:0

55e minuut.
Valentényi geeft een hoge lob. Inworp. Nenem met een snelle inworp. Becerine bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerine geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Díaz Martínez probeert naar een medespeler te passen. Diallo geeft een hoge lob. Morisaki kopt de bal weg. Lázaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Diallo onderschept slim de pass. Vardis is nu in balbezit. Vardis geeft een lange en hoge pass. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de los Ríos speelt de bal door. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kingston lokomotiv - W.I. 2:1

62e minuut.
Lázaro rent richting de bal. Hrafnsson onderschept slim de pass. Becerine verovert de bal door een tackle van achteren. Becerine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kingston lokomotiv - W.I. 2:2

68e minuut.
de los Ríos met de inworp. Nenem probeert naar een medespeler te passen. Lázaro is nu in balbezit. Lázaro haalt uit met een fantastische trap. Katsanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Nenem geeft een lange en hoge pass. Becerine bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valentényi. Valentényi krijgt een gele kaart. Becerine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nenem komt bij de bal en schiet. Katsanos bokst de bal weg.

77e minuut.
de los Ríos passt de bal zonder na te denken. Morisaki rent richting de bal. Morisaki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hrafnsson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kingston lokomotiv - W.I. 2:3

90e minuut.
Khomutskikh kopt de bal weg. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth geeft de bal voor. Khomutskikh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kingston lokomotiv 49%, W.I. 51%.
kingston lokomotiv - W.I. 2:3