Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
york castle wilsons strikers
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 30.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


12e minuut.
Brown kan de bal niet met de borst controleren. Bidas is nu in balbezit. Bidas passt de bal zonder na te denken. Matano is nu in balbezit. Matano draait met de bal, schiet en ... King verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Daar is Vianna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vianna geeft een hoge lob. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Matano rent richting de bal. Matano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - wilsons strikers 0:1

27e minuut.
Bidas speelt de bal door. Vianna met een sublieme pass. Menéndez rent richting de bal. Menéndez draait met de bal, schiet en ... King probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bidas met een sublieme pass. Johnson geeft een hoge lob. Noriega is nu in balbezit. Messam verovert de bal door een tackle van achteren. Messam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gämperle met de inworp. Bidas is nu in balbezit. Bidas geeft de bal voor. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: york castle 68%, wilsons strikers 32%.
york castle - wilsons strikers 0:1

49e minuut.
Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas speelt de bal door. Matano rent richting de bal. Matano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Menéndez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - wilsons strikers 0:2

50e minuut.
Messam probeert naar een medespeler te passen. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu begaat een overtreding. Pârvulescu krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Menéndez is nu in balbezit. Johnson begaat een overtreding. Menéndez raakt geblesseerd tijdens het duel. Bochicchio komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Vianna met een sublieme pass. Menéndez rent richting de bal. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas schiet op doel. King maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - wilsons strikers 0:3

76e minuut.
Daley onderschept slim de pass. Daley met een sublieme pass. Messam is nu in balbezit. Messam haalt uit met een fantastische trap. Noriega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Guarisco probeert naar een medespeler te passen. Menéndez kopt de bal weg. Bochicchio probeert de bal met de borst te controleren. Bochicchio schiet op doel. King probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - wilsons strikers 0:4

81e minuut.
Gämperle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Johnson de bal. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez haalt uit met een fantastische trap. King maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - wilsons strikers 0:5

86e minuut.
Johnson probeert de bal aan de voet te houden. Gämperle rent richting de bal. Gämperle geeft een hoge lob. Bochicchio is nu in balbezit. Bochicchio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - wilsons strikers 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: york castle 60%, wilsons strikers 40%.
york castle - wilsons strikers 0:6