Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Beets Hard Rangers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett speelt de bal door. Ricketts rent richting de bal. Earle onderschept slim de pass. Earle geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Priestley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziadie. Ricketts roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ricketts kan niet meer verder spelen. Creary komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Langley rent richting de bal. Sinclair is nu in balbezit. Barrett rent richting de bal. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Beets 61%, Hard Rangers 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rude Beets - Hard Rangers 0:0

53e minuut.
Boyd geeft een lange en hoge pass. Byfield probeert de bal met de borst te controleren. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair schiet op doel. Dawkins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - Hard Rangers 1:0

59e minuut.
Earle met de inworp. Ziadie rent richting de bal. Priestley legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ziadie raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziadie neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Euell geeft een hoge lob. Byfield kopt de bal weg. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair draait met de bal, schiet en ... Dawkins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - Hard Rangers 2:0

65e minuut.
Chin-Sue geeft een hoge lob. Neil probeert de bal aan de voet te houden. Boyd rent richting de bal. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie geeft een hoge lob. Taylor bokst de bal weg.

75e minuut.
Ziadie verovert de bal door een tackle van achteren. Ziadie passt de bal met de wreef. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield verovert de bal door een tackle van achteren. Byfield haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Stephenson kopt de bal weg. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield passt de bal zonder na te denken. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ziadie is nu in balbezit. Boyd onderschept slim de pass. Boyd geeft een hoge lob. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Beets 46%, Hard Rangers 54%.
Rude Beets - Hard Rangers 2:0