Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Warriors Magic Karori
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Langley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlett rent richting de bal. Scarlett passt de bal met de wreef. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
McCallum kopt de bal weg. Phillips kan de bal niet met de borst controleren. Phillips passt de bal zonder na te denken. Langley heeft problemen om de bal te vangen. Langley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Warriors - Magic Karori 0:1

6e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Dias rent richting de bal. Dias speelt de bal door. Langley rent richting de bal. Langley haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Scarlett rent richting de bal. Langley onderschept slim de pass. Langley draait met de bal, schiet en ... McDonald werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Warriors - Magic Karori 0:2

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chin-Sue met de inworp. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Warriors - Magic Karori 1:2

31e minuut.
Dias met een sublieme pass. Daar is Scarlett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langley speelt de bal door. Hollis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollis geeft een lange en hoge pass. McDonald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Daar is McAnuff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias onderschept slim de pass. Dias passt de bal in één keer door. Langley rent richting de bal. Langley draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Warriors - Magic Karori 1:3

37e minuut.
Scarlett rent richting de bal. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley passt de bal in één keer door. Dias rent richting de bal. Dias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Warriors - Magic Karori 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Warriors 60%, Magic Karori 40%.
Gallant Warriors - Magic Karori 1:4

46e minuut.
Langley heeft problemen om de bal te vangen. Lowe rent richting de bal. Langley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Langley krijgt een gele kaart. Lowe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scarlett met een snel genomen vrije trap. Dixon heeft problemen om de bal te vangen. Dixon draait met de bal, schiet en ... Goodison probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Warriors - Magic Karori 2:4

50e minuut.
McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe is nu in balbezit. McCallum rent richting de bal. Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Chin-Sue met de inworp. Lowe probeert naar een medespeler te passen. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Goodison probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Warriors - Magic Karori 3:4

52e minuut.
Langley met een sublieme pass. Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallant Warriors - Magic Karori 4:4

58e minuut.
Hollis rent richting de bal. Campbell-Ryce onderschept slim de pass. Campbell-Ryce geeft de bal voor. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Goodison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias geeft een hoge lob. Campbell-Ryce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hollis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sewell is nu in balbezit. Sawyers rent richting de bal. Sawyers geeft een hoge lob. Scarlett is nu in balbezit. Scarlett geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
McDonald met een harde bal richting middenveld. Butler kopt de bal weg. Dias speelt de bal door. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Warriors - Magic Karori 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Warriors 47%, Magic Karori 53%.
Gallant Warriors - Magic Karori 4:5