Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wilsons strikers W.I.
343 Tactiek Le Dam
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 55.4
slecht Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Klungelig pakt Fonseca de bal. Fonseca speelt de bal door. Monin rent richting de bal. Monin haalt uit met een fantastische trap. Guarisco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - W.I. 0:1

8e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft de bal voor. Daar is Nenem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenem geeft een hoge lob. Monin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - W.I. 0:2

11e minuut.
Verrier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nenem probeert naar een medespeler te passen. Daar is Becerine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerine schiet op doel. Guarisco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - W.I. 0:3

14e minuut.
Verrier speelt de bal door. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Becerine rent richting de bal. Becerine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doeltrap. Guarisco met een harde bal richting middenveld. Verrier kopt de bal weg. Becerine bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Matano de bal. de Rooij verovert de bal door een tackle van achteren. de Rooij geeft de bal voor. Monin bereikt de bal nog maar net als eerste. Monin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Fonseca met een snelle inworp. Durán geeft een hoge lob. Daar is Monin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerine rent richting de bal. Becerine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - W.I. 0:4

22e minuut.
Nenem passt de bal met de wreef. Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Monin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Verrier probeert naar een medespeler te passen. Nenem is nu in balbezit. Nenem passt de bal met de wreef. Becerine bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerine schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Noriega heeft problemen om de bal te vangen. Becerine is nu in balbezit. Becerine schiet op doel. Monin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Monin rent richting de bal. Becerine rent richting de bal. Becerine passt de bal in één keer door. Monin is nu in balbezit. Monin haalt uit met een fantastische trap. Guarisco bokst de bal weg.

31e minuut.
Filanowskii geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nenem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Becerine de bal. Becerine geeft een hoge lob. Guarisco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monin krijgt zijn hoofd ertegen. Guarisco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noriega controleert de bal met de borst. Noriega geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - W.I. 0:5

35e minuut.
Borzilli kopt de bal weg. Nenem kan de bal niet met de borst controleren. Nenem speelt de bal door. Klungelig pakt Becerine de bal. Becerine geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Monin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fonseca neemt de hoekschop. Monin krijgt zijn hoofd ertegen. Guarisco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Verrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verrier probeert naar een medespeler te passen. Nenem met een sublieme pass. Becerine is nu in balbezit. Becerine schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - W.I. 0:6

45e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca passt de bal met de wreef. Monin bereikt de bal nog maar net als eerste. Monin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - W.I. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wilsons strikers 76%, W.I. 24%.
wilsons strikers - W.I. 0:7

47e minuut.
Verrier probeert naar een medespeler te passen. Monin heeft problemen om de bal te vangen. Durán probeert naar een medespeler te passen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Guarisco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Vianna bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rooij verovert de bal door een tackle van achteren. de Rooij met een sublieme pass. Monin rent richting de bal. Monin draait met de bal, schiet en ... Guarisco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Becerine bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - W.I. 0:8

53e minuut.
Matano kopt de bal weg. Durán met een sublieme pass. Becerine bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - W.I. 0:9

55e minuut.
Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Monin de bal. Monin passt de bal met de wreef. Becerine is nu in balbezit. Becerine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - W.I. 0:10

58e minuut.
Filanowskii rent richting de bal. Nenem onderschept slim de pass. Nenem met een sublieme pass. Becerine rent richting de bal. Becerine schiet op doel. Guarisco bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Durán kopt de bal weg. Becerine bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerine schiet op doel. Na een snelle pass probeert Noriega de bal onder controle te krijgen. Guarisco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - W.I. 0:11

64e minuut.
Daar is Nenem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenem passt de bal zonder na te denken. Becerine heeft problemen om de bal te vangen. Becerine schiet op doel. Guarisco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - W.I. 0:12

66e minuut.
Verrier geeft de bal voor. Monin kopt de bal weg. Becerine is nu in balbezit. Becerine haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Fonseca geeft de bal voor. Daar is Filanowskii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerine is nu in balbezit. Becerine schiet op doel. Guarisco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - W.I. 0:13

69e minuut.
Daar is Nenem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenem met een sublieme pass. Becerine is nu in balbezit. Becerine draait met de bal, schiet en ... Guarisco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - W.I. 0:14

71e minuut.
Borzilli verovert de bal door een tackle van achteren. Borzilli passt de bal met de wreef. Nenem probeert naar een medespeler te passen. Becerine is nu in balbezit. Becerine schiet op doel. Guarisco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Noriega geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nenem met de inworp. Becerine is nu in balbezit. Becerine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca speelt de bal door. Monin rent richting de bal. Monin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - W.I. 0:15

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Rooij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fonseca speelt de bal door. Monin rent richting de bal. Monin draait met de bal, schiet en ... Guarisco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Durán passt de bal met de wreef. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem speelt de bal door. Becerine bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerine schiet op doel. Guarisco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wilsons strikers 73%, W.I. 27%.
wilsons strikers - W.I. 0:15