Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
york castle kingston lokomotiv
Normal Tactiek Ale 433
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.1 gemiddelde waardering 60.3
weak Schieten incredible
unsatisfactory Passen formidable
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Poskočil onderschept slim de pass. Poskočil passt de bal zonder na te denken. Khomutskikh kan de bal niet met de borst controleren. Khomutskikh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:1

4e minuut.
Duarte met een sublieme pass. Phú Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hải met een sublieme pass. Poskočil rent richting de bal. Poskočil schiet op doel. King probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Johnson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Johnson is nu in balbezit. Eberharter probeert naar een medespeler te passen. Khomutskikh rent richting de bal. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ... King verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orth neemt de hoekschop. Khomutskikh maakt een snoekduik en kopt de bal. King werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:2

13e minuut.
Eberharter is nu in balbezit. Eberharter passt de bal in één keer door. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ... Johnson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:3

15e minuut.
Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristigueta passt de bal met de wreef. Eberharter met een sublieme pass. Khomutskikh rent richting de bal. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. King probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beech controleert de bal met de borst. Paal!

17e minuut.
Aristigueta kopt de bal weg. Poskočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskočil passt de bal in één keer door. Phú Hải rent richting de bal. Phú Hải probeert naar een medespeler te passen. King kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khomutskikh rent richting de bal. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:4

22e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Johnson geeft een hoge lob. Eberharter rent richting de bal. Eberharter geeft een hoge lob. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:5

24e minuut.
Doeltrap. Johnson trapt de bal weg van het doel. Aristigueta geeft een lange en hoge pass. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Johnson kopt de bal weg. Khomutskikh controleert de bal met de borst. Brown rent richting de bal. Khomutskikh verovert de bal door een tackle van achteren. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:6

26e minuut.
Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh onderschept slim de pass. Khomutskikh passt de bal in één keer door. Poskočil probeert de bal met de borst te controleren. Poskočil geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Brown de bal onder controle te krijgen. Eberharter kopt de bal weg. Khomutskikh rent richting de bal. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ... King werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Doeltrap. King trapt de bal weg. Eberharter kopt de bal weg. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:7

33e minuut.
Eberharter kan de bal niet met de borst controleren. Eberharter speelt de bal door. Khomutskikh controleert de bal met de borst. Orth rent richting de bal. Orth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Brown is nu in balbezit. Phú Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Phú Hải probeert naar een medespeler te passen. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. King bokst de bal weg. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth speelt de bal door. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:8

36e minuut.
Orth heeft problemen om de bal te vangen. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson speelt de bal door. Khomutskikh is nu in balbezit. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. King bokst de bal weg.

39e minuut.
Aristigueta met een sublieme pass. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson is nu in balbezit. Khomutskikh onderschept slim de pass. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. King bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:9

43e minuut.
Phú Hải passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Khomutskikh de bal. Phú Hải speelt de bal door. Daar is Khomutskikh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Eberharter rent richting de bal. Eberharter passt de bal zonder na te denken. Phú Hải heeft problemen om de bal te vangen. Khomutskikh rent richting de bal. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: york castle 86%, kingston lokomotiv 14%.
york castle - kingston lokomotiv 0:10

47e minuut.
Eberharter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberharter passt de bal in één keer door. Khomutskikh is nu in balbezit. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Khomutskikh geeft de bal voor. Poskočil is nu in balbezit. Poskočil geeft een lange en hoge pass. Orth rent richting de bal. Orth geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Khomutskikh verovert de bal door een tackle van achteren. Eberharter is nu in balbezit. Eberharter passt de bal in één keer door. Khomutskikh is nu in balbezit. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:11

52e minuut.
Francis rent richting de bal. Ruano is nu in balbezit. Ruano geeft een lange en hoge pass. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. King met een harde bal richting middenveld. Poskočil rent richting de bal. Poskočil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Johnson met de inworp. Eberharter rent richting de bal. Eberharter met een sublieme pass. Khomutskikh rent richting de bal. Khomutskikh schiet op doel. King kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. King speelt de bal door. Orth heeft problemen om de bal te vangen. Orth draait met de bal, schiet en ... King verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Poskočil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Johnson de bal. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh schiet op doel. King werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:12

61e minuut.
Johnson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. King met een sublieme pass. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khomutskikh is nu in balbezit. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Hrafnsson de bal. Hrafnsson speelt de bal door. Eberharter speelt de bal door. Khomutskikh is nu in balbezit. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Orth zal de hoekschop nemen. Khomutskikh krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Aristigueta rent richting de bal. Aristigueta passt de bal in één keer door. Eberharter probeert naar een medespeler te passen. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:13

67e minuut.
Gadecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Orth de bal. Orth speelt de bal door. Khomutskikh is nu in balbezit. Khomutskikh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:14

70e minuut.
Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristigueta verovert de bal door een tackle van achteren. Aristigueta passt de bal met de wreef. Khomutskikh rent richting de bal. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. King trapt de bal weg. Eberharter kopt de bal weg. Khomutskikh is nu in balbezit. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khomutskikh rent richting de bal. Khomutskikh passt de bal in één keer door. Poskočil is nu in balbezit. Poskočil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:15

77e minuut.
Phú Hải probeert naar een medespeler te passen. Poskočil is nu in balbezit. Poskočil probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Khomutskikh de bal. Khomutskikh met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:16

79e minuut.
Aristigueta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eberharter de bal. Eberharter speelt de bal door. Klungelig pakt Khomutskikh de bal. Khomutskikh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Eberharter kopt de bal weg. Daar is Khomutskikh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khomutskikh passt de bal in één keer door. Phú Hải rent richting de bal. Phú Hải haalt uit met een fantastische trap. King probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Beech geeft een hoge lob. Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristigueta geeft de bal voor. Khomutskikh rent richting de bal. Khomutskikh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:17

82e minuut.
Khomutskikh rent richting de bal. Johnson rent richting de bal. Khomutskikh onderschept slim de pass. Khomutskikh schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beech de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Phú Hải passt de bal met de wreef. Poskočil is nu in balbezit. Poskočil passt de bal in één keer door. Khomutskikh is nu in balbezit. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poskočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskočil schiet op doel. King probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khomutskikh heeft problemen om de bal te vangen. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ... King maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. King speelt de bal door. Phú Hải speelt de bal door. Poskočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskočil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - kingston lokomotiv 0:18

87e minuut.
Messam met een sublieme pass. Ziadie is nu in balbezit. Khomutskikh verovert de bal door een tackle van achteren. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: york castle 86%, kingston lokomotiv 14%.
york castle - kingston lokomotiv 0:18