Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Warriors Rude Beets
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Dixon rent richting de bal. Priestley rent richting de bal. Dixon onderschept slim de pass. Lowe is nu in balbezit. Lowe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd rent richting de bal. Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Warriors - Rude Beets 1:0

9e minuut.
Chin-Sue speelt de bal door. Stephenson is nu in balbezit. Stephenson probeert naar een medespeler te passen. Dixon is nu in balbezit. Dixon schiet op doel. Taylor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Warriors - Rude Beets 2:0

15e minuut.
Sewell geeft een lange en hoge pass. Scarlett kopt de bal weg. Priestley heeft problemen om de bal te vangen. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Neil rent richting de bal. Scarlett onderschept slim de pass. Scarlett speelt de bal door. Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Priestley de bal onder controle te krijgen. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe passt de bal met de wreef. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Warriors 44%, Rude Beets 56%.
Gallant Warriors - Rude Beets 2:0

49e minuut.
Sewell heeft problemen om de bal te vangen. Priestley geeft de bal voor. Inworp. Sewell met de inworp. Lowe geeft een lange en hoge pass. Taylor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Reid kopt de bal weg. Daar is Boyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reid is nu in balbezit. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson passt de bal zonder na te denken. Boyd met een sublieme pass. Sinclair rent richting de bal. Sinclair haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Priestley geeft de bal voor. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Phillips krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Phillips passt de bal met de wreef. Lowe rent richting de bal. Lowe passt de bal zonder na te denken. Dixon is nu in balbezit. Dixon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Phillips heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair is nu in balbezit. Langley is nu in balbezit. Langley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Warriors - Rude Beets 2:1

90e minuut.
Chin-Sue met de inworp. Klungelig pakt Boyd de bal. Scarlett verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe is nu in balbezit. Lowe passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Warriors 49%, Rude Beets 51%.
Gallant Warriors - Rude Beets 2:1