Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 01:59
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: W.I. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16367
W.I. york castle
Le Dam Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
13% Spel op eigen helft 87%
47 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 22.2
excellent Schieten average
very good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


6e minuut.
Cottenet geeft de bal voor. Fonseca kan de bal niet met de borst controleren. Fonseca met een sublieme pass. Klungelig pakt Becerine de bal. Becerine schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sow is nu in balbezit. Sow passt de bal met de wreef. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft de bal voor. Becerine maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 1:0

13e minuut.
Sow heeft problemen om de bal te vangen. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becerine. Becerine krijgt een gele kaart.

13e minuut.
de Rooij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rooij passt de bal met de wreef. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Sow rent richting de bal. Sow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Verrier geeft een lange en hoge pass. Johnson rent richting de bal. Becerine onderschept slim de pass. Becerine draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Sow heeft problemen om de bal te vangen. Sow passt de bal met de wreef. Fonseca speelt de bal door. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Durán geeft een lange en hoge pass. King speelt de bal door. Fonseca kopt de bal weg. Daar is Sow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sow haalt uit met een fantastische trap. King probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Cottenet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cottenet passt de bal met de wreef. Durán probeert naar een medespeler te passen. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow haalt uit met een fantastische trap. King probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Sow is nu in balbezit. Sow probeert naar een medespeler te passen. Becerine is nu in balbezit. Becerine schiet op doel. King probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 2:0

30e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca begaat een overtreding. Fonseca krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Francis rent richting de bal. de Rooij verovert de bal door een tackle van achteren. de Rooij passt de bal zonder na te denken. Sow is nu in balbezit. Sow schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. King bokst de bal weg.

39e minuut.
Sow passt de bal zonder na te denken. Johnson is nu in balbezit. Becerine onderschept slim de pass. Becerine schiet op doel. King werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 3:0

40e minuut.
Verrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verrier met een sublieme pass. Becerine rent richting de bal. Becerine schiet op doel. King werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 4:0

41e minuut.
Sow passt de bal zonder na te denken. Fonseca rent richting de bal. Fonseca passt de bal in één keer door. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
King met een harde bal richting middenveld. de Rooij rent richting de bal. de Rooij passt de bal in één keer door. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sow is nu in balbezit. Sow passt de bal met de wreef. Becerine rent richting de bal. Becerine haalt uit met een fantastische trap. King maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.I. 17%, york castle 83%.
W.I. - york castle 4:0

46e minuut.
Messam is nu in balbezit. Messam passt de bal in één keer door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerine is nu in balbezit. Becerine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Fonseca kopt de bal weg. Becerine heeft problemen om de bal te vangen. Becerine passt de bal zonder na te denken. Sow rent richting de bal. Sow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 5:0

50e minuut.
Durán passt de bal zonder na te denken. Becerine is nu in balbezit. Becerine speelt de bal door. Sow is nu in balbezit. Sow haalt uit met een fantastische trap. King probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca speelt de bal door. Daar is de Rooij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Rooij geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sow rent richting de bal. Sow haalt uit met een fantastische trap. King werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 6:0

52e minuut.
Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán probeert naar een medespeler te passen. Becerine rent richting de bal. Becerine haalt uit met een fantastische trap. King probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 7:0

54e minuut.
Durán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca geeft de bal voor. Sow maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Beech de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Durán probeert naar een medespeler te passen. Becerine heeft problemen om de bal te vangen. Becerine speelt de bal door. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
King met een harde bal richting middenveld. Cottenet kopt de bal weg. Verrier probeert naar een medespeler te passen. Becerine is nu in balbezit. Becerine schiet op doel. King verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Beech de bal. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 8:0

62e minuut.
Durán met een sublieme pass. Becerine is nu in balbezit. Sow is nu in balbezit. Sow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 9:0

63e minuut.
Durán rent richting de bal. Durán passt de bal met de wreef. Johnson is nu in balbezit. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Becerine draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. King trapt de bal weg van het doel. Verrier is nu in balbezit. Verrier geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fonseca kopt de bal weg. Becerine rent richting de bal. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerine onderschept slim de pass. Becerine schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. King speelt de bal door. Verrier kopt de bal weg. Sow rent richting de bal. Sow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 10:0

69e minuut.
Francis is nu in balbezit. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 11:0

71e minuut.
de Rooij is nu in balbezit. de Rooij geeft een lange en hoge pass. Sow kopt de bal weg. Becerine is nu in balbezit. Becerine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 12:0

73e minuut.
Verrier probeert naar een medespeler te passen. Becerine is nu in balbezit. Becerine speelt de bal door. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Sow rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Beech ... Strafschop! Sow is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beech geeft een hoge lob. Becerine kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. King werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 13:0

75e minuut.
Messam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ziadie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerine verovert de bal door een tackle van achteren. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 14:0

76e minuut.
Vardis is nu in balbezit. Vardis passt de bal in één keer door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft een hoge lob. Becerine maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Vardis onderschept slim de pass. Vardis probeert naar een medespeler te passen. Sow heeft problemen om de bal te vangen. Sow schiet op doel. King verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Durán probeert naar een medespeler te passen. Beech rent richting de bal. Sow onderschept slim de pass. Sow haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 15:0

87e minuut.
Rey geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Becerine de bal. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerine onderschept slim de pass. Becerine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dawkins probeert naar een medespeler te passen. Durán geeft een lange en hoge pass. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Durán speelt de bal door. Johnson rent richting de bal. Becerine onderschept slim de pass. Becerine draait met de bal, schiet en ... King werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 16:0

90e minuut.
Ziadie geeft een hoge lob. Verrier speelt de bal door. Sow is nu in balbezit. Sow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.I. - york castle 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.I. 10%, york castle 90%.
W.I. - york castle 17:0