Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Beets Magic Karori
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Inworp. Hollis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias geeft een lange en hoge pass. Taylor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Langley rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - Magic Karori 0:1

13e minuut.
Hollis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollis passt de bal met de wreef. Dias probeert naar een medespeler te passen. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Butler probeert naar een medespeler te passen. Dias rent richting de bal. Dias probeert naar een medespeler te passen. Langley heeft problemen om de bal te vangen. Langley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
McCallum verovert de bal door een tackle van achteren. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boyd. Boyd krijgt een gele kaart. Langley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McCallum komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Priestley rent richting de bal. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley verovert de bal door een tackle van achteren. Langley rent richting de bal. Langley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Dias met een sublieme pass. Langley is nu in balbezit. Langley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Beets 47%, Magic Karori 53%.
Rude Beets - Magic Karori 0:1

65e minuut.
Samuels is nu in balbezit. Ekoku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samuels is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Langley neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Williams de bal onder controle te krijgen. Goodison probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Creary geeft een hoge lob. Klungelig pakt Samuels de bal. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley verovert de bal door een tackle van achteren. Langley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sawyers geeft een lange en hoge pass. Neil rent richting de bal. Neil geeft een lange en hoge pass. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Neil is nu in balbezit. Neil speelt de bal door. Sewell speelt de bal door. Samuels is nu in balbezit. Samuels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rude Beets - Magic Karori 1:1

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Goodison niet meer kan verder spelen. Byfield komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Langley haalt uit met een fantastische trap. Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Hollis bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil verovert de bal door een tackle van achteren. Neil passt de bal met de wreef. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Beets 28%, Magic Karori 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rude Beets - Magic Karori 1:1