Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARSAL AXEN FC
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 21.1
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Dias geeft de bal voor. Inworp. Crawford met een snelle inworp. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Mendes passt de bal met de wreef. Crawford rent richting de bal. Crawford met een sublieme pass. Johnson is nu in balbezit. Johnson draait met de bal, schiet en ... Dawkins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BARSAL - AXEN FC 0:1

13e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart onderschept slim de pass. Stewart passt de bal in één keer door. Hyde rent richting de bal. Hyde schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BARSAL - AXEN FC 0:2

21e minuut.
Dawkins trapt de bal weg van het doel. Dias kopt de bal weg. Klungelig pakt Burton de bal. Hyde onderschept slim de pass. Hyde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Hue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown geeft een lange en hoge pass. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARSAL 57%, AXEN FC 43%.
BARSAL - AXEN FC 0:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stewart met een snelle inworp. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Hyde rent richting de bal. Hyde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dias is nu in balbezit. Dias met een sublieme pass. Klungelig pakt Johnson de bal. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARSAL - AXEN FC 0:3

63e minuut.
Brown met een sublieme pass. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias is nu in balbezit. Green rent richting de bal. Green draait met de bal, schiet en ... Beech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown rent richting de bal. Dias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dias krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler haalt uit met een fantastische trap. Daar is Hollis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green rent richting de bal. Green schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Phillips is nu in balbezit. Phillips geeft de bal voor. Klungelig pakt Daley de bal. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green haalt uit met een fantastische trap. Beech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BARSAL - AXEN FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARSAL 55%, AXEN FC 45%.
BARSAL - AXEN FC 1:3