Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Boyz SC Bay
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill onderschept slim de pass. Cargill met een sublieme pass. Ricketts rent richting de bal. Ricketts haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Simmonds probeert naar een medespeler te passen. Scarlett rent richting de bal. Francis onderschept slim de pass. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cargill onderschept slim de pass. Cargill passt de bal zonder na te denken. Simmonds probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ricketts rent richting de bal. Ricketts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill onderschept slim de pass. Cargill met een sublieme pass. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - SC Bay 1:0

18e minuut.
Hue heeft problemen om de bal te vangen. Cargill onderschept slim de pass. Cargill passt de bal met de wreef. Ricketts rent richting de bal. Ricketts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Simmonds raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brown komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Scarlett verovert de bal door een tackle van achteren. Moore rent richting de bal. Scarlett onderschept slim de pass. Scarlett schiet op doel. Sinclair maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave Boyz - SC Bay 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Boyz 54%, SC Bay 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Boyz - SC Bay 1:1

46e minuut.
McCallum rent richting de bal. Ricketts verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nelson zal de hoekschop nemen. Daar is Ricketts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce passt de bal in één keer door. Moore rent richting de bal. Scarlett is nu in balbezit. Scarlett draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Brown is nu in balbezit. Brown geeft de bal voor. Daar is Cargill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Scarlett de bal. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

75e minuut.
Hue geeft een lange en hoge pass. Lowe rent richting de bal. Lowe passt de bal in één keer door. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Boyz - SC Bay 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Boyz 51%, SC Bay 49%.
Brave Boyz - SC Bay 1:2