Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Cows Calm Crows
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
McCallum is nu in balbezit. Dias onderschept slim de pass. Dias geeft een lange en hoge pass. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hall met een sublieme pass. Byfield rent richting de bal. Byfield passt de bal in één keer door. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Byfield speelt de bal door. Francis is nu in balbezit. Francis geeft een lange en hoge pass. McCallum is nu in balbezit. McCallum geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hall met een sublieme pass. Butler rent richting de bal. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Dawkins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Cows - Calm Crows 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Cows 62%, Calm Crows 38%.
Calm Cows - Calm Crows 0:1

46e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore passt de bal met de wreef. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daley is nu in balbezit. Daley geeft een lange en hoge pass. Dias rent richting de bal. Hall is nu in balbezit. Hall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sinclair met een snelle inworp. Dean rent richting de bal. Dean geeft een lange en hoge pass. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Moore haalt uit met een fantastische trap. Green is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daley. Green is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Green zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thomas heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calm Cows - Calm Crows 1:1

85e minuut.
Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Green onderschept slim de pass. Green speelt de bal door. Moore heeft problemen om de bal te vangen. Moore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Cows 51%, Calm Crows 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calm Cows - Calm Crows 1:1