Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Owls Stokes Kingz
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Simpson is nu in balbezit. Inworp. Cargill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davis rent richting de bal. Davis geeft een lange en hoge pass. Ekoku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. McDonald maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davis met een snelle inworp. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid met een sublieme pass. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
McCallum passt de bal met de wreef. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid begaat een overtreding. Reid krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Earle geeft een hoge lob. Inworp. Neil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busby heeft problemen om de bal te vangen. Busby geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Busby kopt de bal weg. Williams heeft problemen om de bal te vangen. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid draait met de bal, schiet en ... Ekoku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Owls - Stokes Kingz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Owls 57%, Stokes Kingz 43%.
Horrible Owls - Stokes Kingz 0:1

53e minuut.
Williams rent richting de bal. Chin-Sue onderschept slim de pass. Chin-Sue probeert naar een medespeler te passen. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald draait met de bal, schiet en ... Ekoku bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ekoku niet meer kan verder spelen. Simpson komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Stewart is nu in balbezit. Stewart geeft een lange en hoge pass. Reid heeft problemen om de bal te vangen. Williams rent richting de bal. Williams geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Owls 53%, Stokes Kingz 47%.
Horrible Owls - Stokes Kingz 0:1