Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Gibbons Stokes Kingz
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Fuller verovert de bal door een tackle van achteren. Fuller speelt de bal door. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel. McAnuff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Gibbons - Stokes Kingz 1:0

17e minuut.
Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield onderschept slim de pass. Byfield speelt de bal door. Beech bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Creary zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burton speelt de bal door. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall draait met de bal, schiet en ... Maddix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gibbons 53%, Stokes Kingz 47%.
AC Gibbons - Stokes Kingz 1:0

47e minuut.
Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Creary begaat een overtreding. Ekoku is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ekoku met een snel genomen vrije trap. Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Creary bereikt de bal nog maar net als eerste. Creary passt de bal in één keer door. Burton rent richting de bal. Burton haalt uit met een fantastische trap. Maddix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Gibbons - Stokes Kingz 1:1

66e minuut.
Ekoku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sawyers heeft problemen om de bal te vangen. Sawyers geeft de bal voor. Thomas springt en kopt de bal. McAnuff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Gibbons - Stokes Kingz 2:1

74e minuut.
Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Beech heeft problemen om de bal te vangen. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton haalt uit met een fantastische trap. Maddix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Daley probeert naar een medespeler te passen. Thomas rent richting de bal. Willams schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Willams krijgt een gele kaart. Thomas raakt geblesseerd tijdens het duel. Daley komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gibbons 46%, Stokes Kingz 54%.
AC Gibbons - Stokes Kingz 2:1