Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stokes Kingz AC Gibbons
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 13.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Byfield probeert naar een medespeler te passen. Creary rent richting de bal. Creary passt de bal met de wreef. Beech bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Marshall heeft problemen om de bal te vangen. Beech onderschept slim de pass. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cargill heeft problemen om de bal te vangen. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers probeert naar een medespeler te passen. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Butler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Marshall rent richting de bal. Burton onderschept slim de pass. Burton passt de bal in één keer door. Beech bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech haalt uit met een fantastische trap. Sawyers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - AC Gibbons 1:0

36e minuut.
Cargill heeft problemen om de bal te vangen. Whitmore rent richting de bal. Whitmore probeert naar een medespeler te passen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Kingz 44%, AC Gibbons 56%.
Stokes Kingz - AC Gibbons 1:0

49e minuut.
Byfield is nu in balbezit. Byfield geeft een hoge lob. Samuels met een sublieme pass. Burton controleert de bal met de borst. Burton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Creary geeft de bal voor. Beech heeft problemen om de bal te vangen. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Kingz 40%, AC Gibbons 60%.
Stokes Kingz - AC Gibbons 1:0