Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Falcons Kaiapoi Snakes
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Scarlett probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon geeft de bal voor. Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison geeft de bal voor. Boyd heeft problemen om de bal te vangen. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chin-Sue passt de bal met de wreef. Scarlett heeft problemen om de bal te vangen. Scarlett passt de bal met de wreef. Neil rent richting de bal. Neil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Falcons - Kaiapoi Snakes 1:0

30e minuut.
Maddix bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlett met een sublieme pass. Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue haalt uit met een fantastische trap. Lisbie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Falcons 39%, Kaiapoi Snakes 61%.
Magic Falcons - Kaiapoi Snakes 1:0

70e minuut.
Ricketts is nu in balbezit. Phillips onderschept slim de pass. Dixon is nu in balbezit. Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Maddix probeert naar een medespeler te passen. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison maakt een afschuwelijke overtreding. Neil roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Neil kan niet meer verder spelen. Littlejohn komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Scarlett passt de bal in één keer door. Littlejohn is nu in balbezit. Littlejohn draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Goodison de bal onder controle te krijgen. Lisbie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Falcons - Kaiapoi Snakes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Falcons 54%, Kaiapoi Snakes 46%.
Magic Falcons - Kaiapoi Snakes 2:0