Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Hamsters Stokes Kingz
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Gayle verovert de bal door een tackle van achteren. Gayle passt de bal zonder na te denken. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue onderschept slim de pass. Chin-Sue haalt uit met een fantastische trap. McAnuff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - Stokes Kingz 1:0

4e minuut.
Hall met een sublieme pass. Messam bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Burton schiet op doel. Creary werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaiapoi Hamsters - Stokes Kingz 1:1

9e minuut.
Harris kopt de bal weg. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall passt de bal in één keer door. Beech is nu in balbezit. Beech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hall rent richting de bal. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Gayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Burton passt de bal zonder na te denken. Samuels rent richting de bal. Littlejohn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samuels raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Samuels kan niet meer verder spelen. Byfield komt het veld opgelopen. Burton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Creary probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mendes probeert naar een medespeler te passen. Harris speelt de bal door. Byfield is nu in balbezit. Gayle onderschept slim de pass. Gayle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech onderschept slim de pass. Beech met een sublieme pass. Burton is nu in balbezit. Burton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - Stokes Kingz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Hamsters 57%, Stokes Kingz 43%.
Kaiapoi Hamsters - Stokes Kingz 1:2

47e minuut.
Harris met een sublieme pass. Gayle rent richting de bal. Gayle passt de bal met de wreef. Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Gardner kan de bal niet met de borst controleren. Creary bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner is nu in balbezit. Creary verovert de bal door een tackle van achteren. Creary geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gayle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hall. Gayle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gayle wilt de vrije trap nemen. Hall probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaiapoi Hamsters - Stokes Kingz 2:2

58e minuut.
Beech passt de bal in één keer door. Daar is Hall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hall passt de bal in één keer door. Burton rent richting de bal. Burton haalt uit met een fantastische trap. Creary kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner passt de bal in één keer door. Daar is Harris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Creary rent richting de bal. Creary passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Messam trapt de bal weg van het doel. Mendes kopt de bal weg. Chin-Sue rent richting de bal. Chin-Sue haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Hamsters 39%, Stokes Kingz 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaiapoi Hamsters - Stokes Kingz 2:2