Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Kiwis AC Gibbons
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Brown is nu in balbezit. Daley is nu in balbezit. Brown schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Daley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Daley neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Messam verovert de bal door een tackle van achteren. Messam geeft een hoge lob. Crawford kopt de bal weg. Brown heeft problemen om de bal te vangen. Brown draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Kiwis - AC Gibbons 1:0

25e minuut.
Sawyers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku passt de bal in één keer door. Daar is Thomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Whitmore kopt de bal weg. Messam bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas onderschept slim de pass. Thomas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Taylor de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaiapoi Kiwis - AC Gibbons 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Kiwis 54%, AC Gibbons 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaiapoi Kiwis - AC Gibbons 1:1

46e minuut.
Brown passt de bal met de wreef. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sewell zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sewell moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sewell schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrett met een snelle inworp. Neil speelt de bal door. Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Breakenridge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Byfield rent richting de bal. Whitmore verovert de bal door een tackle van achteren. Whitmore met een sublieme pass. Thomas heeft problemen om de bal te vangen. Thomas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Whitmore passt de bal met de wreef. Thomas rent richting de bal. Whitmore rent richting de bal. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Neil rent richting de bal. Whitmore onderschept slim de pass. Neil is nu in balbezit. Whitmore onderschept slim de pass. Whitmore geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Byfield verovert de bal door een tackle van achteren. Byfield met een sublieme pass. Langley is nu in balbezit. Breakenridge onderschept slim de pass. Breakenridge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Kiwis 48%, AC Gibbons 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaiapoi Kiwis - AC Gibbons 1:1