Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Manurewa Kaiapoi Snakes
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
McAnuff is nu in balbezit. Byfield rent richting de bal. Goodison verovert de bal door een tackle van achteren. McAnuff onderschept slim de pass. McAnuff schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Byfield rent richting de bal. Byfield draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lisbie rent richting de bal. Lisbie geeft de bal voor. McCallum rent richting de bal. Lisbie verovert de bal door een tackle van achteren. Lisbie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Manurewa 51%, Kaiapoi Snakes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiery Manurewa - Kaiapoi Snakes 0:0

88e minuut.
McAnuff verovert de bal door een tackle van achteren. McAnuff speelt de bal door. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield haalt uit met een fantastische trap. Goodison probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lisbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Phillips probeert de bal met de borst te controleren. Phillips geeft de bal voor. Maddix is nu in balbezit. Byfield onderschept slim de pass. Byfield draait met de bal, schiet en ... Lisbie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Manurewa 43%, Kaiapoi Snakes 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiery Manurewa - Kaiapoi Snakes 0:0