Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Snakes Dark Horses
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Green met de inworp. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce geeft een hoge lob. Klungelig pakt Phillips de bal. Phillips geeft een hoge lob. Kelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Hyde is nu in balbezit. Hyde geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cargill de bal onder controle te krijgen. Butler rent richting de bal. Butler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Campbell-Ryce met een sublieme pass. Phillips is nu in balbezit. Phillips geeft een hoge lob. Lisbie maakt een snoekduik en kopt de bal. Euell heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Butler speelt de bal door. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodison is nu in balbezit. Cargill onderschept slim de pass. Cargill draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler met een sublieme pass. Hollis is nu in balbezit. Cargill onderschept slim de pass. Cargill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Snakes - Dark Horses 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Snakes 42%, Dark Horses 58%.
Kaiapoi Snakes - Dark Horses 0:1

58e minuut.
Phillips is nu in balbezit. Phillips geeft de bal voor. Green kopt de bal weg. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie draait met de bal, schiet en ... Kelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Goodison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dixon is nu in balbezit. Butler onderschept slim de pass. Butler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewell passt de bal in één keer door. Cargill is nu in balbezit. Daar is Butler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Snakes 38%, Dark Horses 62%.
Kaiapoi Snakes - Dark Horses 0:1