Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Dogs Magic Falcons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.8
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett geeft de bal voor. Ricketts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell schiet op doel. Burton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Francis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goodison rent richting de bal. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Neil is nu in balbezit. Neil passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Neil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Littlejohn komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Campbell-Ryce is nu in balbezit. Scarlett verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlett passt de bal met de wreef. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Goodison probeert de bal aan de voet te houden. Littlejohn is nu in balbezit. Littlejohn met een sublieme pass. Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Byfield trapt de bal weg. Campbell-Ryce rent richting de bal. Met opzet legt Dawkins zijn tegenspeler op de grond. Dawkins krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Goodison de bal. Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dixon passt de bal in één keer door. Littlejohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn passt de bal met de wreef. Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Dogs - Magic Falcons 0:1

28e minuut.
Klungelig pakt Green de bal. Green speelt de bal door. Daar is Howell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Great Dogs - Magic Falcons 1:1

31e minuut.
Dixon onderschept slim de pass. Dixon passt de bal in één keer door. Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Dogs - Magic Falcons 1:2

42e minuut.
Campbell-Ryce verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell-Ryce speelt de bal door. Chin-Sue rent richting de bal. Littlejohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Chin-Sue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Dogs 71%, Magic Falcons 29%.
Great Dogs - Magic Falcons 1:2

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Maddix de bal onder controle te krijgen. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips probeert naar een medespeler te passen. Howell rent richting de bal. Howell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett is nu in balbezit. Howell rent richting de bal. Howell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Great Dogs - Magic Falcons 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Dogs 57%, Magic Falcons 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Great Dogs - Magic Falcons 2:2