Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Manurewa Stokes Kingz
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Hall probeert naar een medespeler te passen. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield passt de bal zonder na te denken. Beech bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech haalt uit met een fantastische trap. Thomas bokst de bal weg.

16e minuut.
Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips probeert naar een medespeler te passen. McCallum is nu in balbezit. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Burton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Burton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butler komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Butler geeft de bal voor. Beech rent richting de bal. Phillips controleert de bal met de borst. Beech bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Manurewa - Stokes Kingz 0:1

36e minuut.
McCallum heeft problemen om de bal te vangen. Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler passt de bal met de wreef. Beech is nu in balbezit. Beech schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Manurewa 69%, Stokes Kingz 31%.
Fiery Manurewa - Stokes Kingz 0:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samuels met de inworp. McCallum rent richting de bal. Butler onderschept slim de pass. Butler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Phillips kopt de bal weg. McAnuff is nu in balbezit. Byfield tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McAnuff wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. McAnuff kan niet meer verder spelen. Lawrence komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Manurewa 56%, Stokes Kingz 44%.
Fiery Manurewa - Stokes Kingz 0:1