Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Hamsters Technical Anvils
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.4
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Euell passt de bal zonder na te denken. Chin-Sue is nu in balbezit. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue rent richting de bal. Chin-Sue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayle onderschept slim de pass. Gayle draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert McCallum de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - Technical Anvils 1:0

18e minuut.
Phillips kopt de bal weg. Messam probeert de bal aan de voet te houden. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaiapoi Hamsters - Technical Anvils 1:1

27e minuut.
Gayle passt de bal met de wreef. Chin-Sue is nu in balbezit. Met opzet legt Boyd zijn tegenspeler op de grond. Boyd krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gayle passt de bal zonder na te denken. Chin-Sue is nu in balbezit. Mendes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chin-Sue is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gayle legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - Technical Anvils 2:1

37e minuut.
Phillips is nu in balbezit. Gayle verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips is nu in balbezit. Gayle verovert de bal door een tackle van achteren. Gayle draait met de bal, schiet en ... Ricketts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mendes zal de hoekschop nemen. McCallum is nu in balbezit. Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - Technical Anvils 3:1

39e minuut.
Ekoku is nu in balbezit. Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. McCallum maakt een afschuwelijke overtreding. McCallum is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Chin-Sue raakt geblesseerd tijdens het duel. Gayle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - Technical Anvils 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Hamsters 32%, Technical Anvils 68%.
Kaiapoi Hamsters - Technical Anvils 4:1

53e minuut.
Ziadie met een sublieme pass. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku geeft een lange en hoge pass. Crawford rent richting de bal. Crawford draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayle verovert de bal door een tackle van achteren. Gayle geeft een hoge lob. Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn verovert de bal door een tackle van achteren. Littlejohn speelt de bal door. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Euell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dias komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Harris geeft een hoge lob. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dias krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Hamsters 61%, Technical Anvils 39%.
Kaiapoi Hamsters - Technical Anvils 4:1