Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Falcons Stokes Kingz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Byfield met een sublieme pass. Samuels geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Maddix de bal onder controle te krijgen. Beech is nu in balbezit. Beech haalt uit met een fantastische trap. Burton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ricketts geeft de bal voor. Inworp. Ralph met een snelle inworp. Samuels rent richting de bal. Samuels geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beech maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Falcons - Stokes Kingz 0:1

35e minuut.
Dixon onderschept slim de pass. Dixon passt de bal zonder na te denken. Chin-Sue rent richting de bal. Chin-Sue haalt uit met een fantastische trap. McAnuff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magic Falcons - Stokes Kingz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Falcons 51%, Stokes Kingz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magic Falcons - Stokes Kingz 1:1

74e minuut.
Burton is nu in balbezit. Burton passt de bal in één keer door. Beech bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech draait met de bal, schiet en ... Burton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Falcons - Stokes Kingz 1:2

77e minuut.
Byfield kopt de bal weg. Ralph is nu in balbezit. Beech verovert de bal door een tackle van achteren. Burton is nu in balbezit. Burton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Burton is nu in balbezit. Beech is nu in balbezit. Dixon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beech wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Falcons 63%, Stokes Kingz 37%.
Magic Falcons - Stokes Kingz 1:2