Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stokes Kingz Magic Falcons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Campbell-Ryce onderschept slim de pass. Burton is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campbell-Ryce. Burton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burton wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Neil geeft de bal voor. Daar is Ralph, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlett speelt de bal door. Chin-Sue rent richting de bal. Chin-Sue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell-Ryce geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Kingz - Magic Falcons 0:1

33e minuut.
Daar is Burton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon is nu in balbezit. Dixon met een sublieme pass. Beech is nu in balbezit. Beech draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Messam is nu in balbezit. Messam probeert naar een medespeler te passen. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Beech onderschept slim de pass. Beech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Kingz 34%, Magic Falcons 66%.
Stokes Kingz - Magic Falcons 0:1

46e minuut.
Samuels passt de bal in één keer door. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Byfield naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Kingz 52%, Magic Falcons 48%.
Stokes Kingz - Magic Falcons 0:1