Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Manurewa Dark Horses
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Inworp. Dawkins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sewell rent richting de bal. McAnuff verovert de bal door een tackle van achteren. McAnuff geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hyde rent richting de bal. McAnuff onderschept slim de pass. McAnuff probeert naar een medespeler te passen. Lawrence rent richting de bal. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cargill heeft problemen om de bal te vangen. Butler rent richting de bal. Cargill is nu in balbezit. Cargill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Manurewa - Dark Horses 0:1

20e minuut.
Phillips is nu in balbezit. Phillips passt de bal in één keer door. Cargill rent richting de bal. Cargill draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sewell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McAnuff is nu in balbezit. McAnuff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fiery Manurewa - Dark Horses 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Manurewa 36%, Dark Horses 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiery Manurewa - Dark Horses 1:1

48e minuut.
Hyde rent richting de bal. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Burton met een sublieme pass. Daar is McAnuff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McAnuff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Powell heeft problemen om de bal te vangen. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins probeert naar een medespeler te passen. Lawrence rent richting de bal. Lawrence draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Manurewa - Dark Horses 2:1

64e minuut.
Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Burton speelt de bal door. Phillips rent richting de bal. Butler onderschept slim de pass. Butler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fiery Manurewa - Dark Horses 2:2

77e minuut.
Lawrence is nu in balbezit. Euell onderschept slim de pass. McAnuff onderschept slim de pass. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Simpson geeft een lange en hoge pass. Sewell kopt de bal weg. Cargill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butler is nu in balbezit. Butler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Manurewa - Dark Horses 2:3

89e minuut.
Daar is Cargill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phillips is nu in balbezit. Butler rent richting de bal. Cargill rent richting de bal. Cargill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Manurewa 49%, Dark Horses 51%.
Fiery Manurewa - Dark Horses 2:3