Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Technical Anvils SC Horses
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sinclair speelt de bal door. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku met een sublieme pass. Daar is Crawford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crawford schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Whittaker kopt de bal weg. Ekoku rent richting de bal. Gayle maakt een afschuwelijke overtreding. Gayle krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Priestley kan de bal niet met de borst controleren. Priestley speelt de bal door. Sinclair rent richting de bal. Crawford onderschept slim de pass. Crawford draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Anvils - SC Horses 1:0

14e minuut.
Whittaker met een snelle inworp. Gayle probeert naar een medespeler te passen. Hyde rent richting de bal. Hyde geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mendes de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Daar is Hyde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue schiet op doel. Simmonds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Stewart speelt de bal door. Francis met een sublieme pass. Crawford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Anvils 54%, SC Horses 46%.
Technical Anvils - SC Horses 1:0

55e minuut.
Chin-Sue passt de bal met de wreef. Goodison rent richting de bal. Goodison probeert naar een medespeler te passen. Crawford is nu in balbezit. Crawford draait met de bal, schiet en ... Simmonds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Anvils 46%, SC Horses 54%.
Technical Anvils - SC Horses 1:0