Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Horses Great Dogs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Scarlett passt de bal in één keer door. Green rent richting de bal. Green speelt de bal door. Howell is nu in balbezit. Howell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ricketts passt de bal met de wreef. Gayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayle passt de bal in één keer door. Dixon rent richting de bal. Dixon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Dawkins speelt de bal door. Goodison heeft problemen om de bal te vangen. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Goodison is nu in balbezit. Scarlett rent richting de bal. Scarlett passt de bal in één keer door. Daar is Howell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence rent richting de bal. Lawrence geeft de bal voor. Simpson rent richting de bal. Simpson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Priestley geeft de bal voor. Inworp. Green met de inworp. Scarlett rent richting de bal. Scarlett geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Horses - Great Dogs 0:1

31e minuut.
Stephenson geeft een hoge lob. Howell rent richting de bal. Howell draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maddix de bal onder controle te krijgen. Paal!

38e minuut.
Whittaker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gayle is nu in balbezit. Dawkins legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gayle raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gayle neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Horses 47%, Great Dogs 53%.
SC Horses - Great Dogs 0:1

48e minuut.
Howell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ricketts. Howell raakt geblesseerd tijdens het duel. Scarlett met een snel genomen vrije trap. Howell is nu in balbezit. Howell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Lawrence geeft een lange en hoge pass. Inworp. Whittaker met de inworp. Gayle rent richting de bal. Gayle geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Dawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dawkins. Dawkins krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Green probeert naar een medespeler te passen. Howell rent richting de bal. Francis is nu in balbezit. Howell rent richting de bal. Howell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gayle is nu in balbezit. Goodison rent richting de bal. Gayle onderschept slim de pass. Dixon is nu in balbezit. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Horses 52%, Great Dogs 48%.
SC Horses - Great Dogs 0:1