Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papanui Burst Infamous Boyz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


16e minuut.
Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chin-Sue krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Francis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simpson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore rent richting de bal. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Burst - Infamous Boyz 0:1

21e minuut.
Thomas geeft de bal voor. Klungelig pakt Chin-Sue de bal. Campbell-Ryce kopt de bal weg. Nelson is nu in balbezit. Nelson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson geeft de bal voor. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Campbell-Ryce met een sublieme pass. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue onderschept slim de pass. Thomas onderschept slim de pass. Thomas schiet op doel. Thomas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Chin-Sue heeft problemen om de bal te vangen. Simmonds is nu in balbezit. Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue draait met de bal, schiet en ... Harris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Papanui Burst - Infamous Boyz 1:1

35e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas onderschept slim de pass. Thomas passt de bal zonder na te denken. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson haalt uit met een fantastische trap. Thomas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Simpson geeft een lange en hoge pass. Hue kopt de bal weg. Klungelig pakt Moore de bal. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Burst 46%, Infamous Boyz 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Papanui Burst - Infamous Boyz 1:1

57e minuut.
Powell geeft een lange en hoge pass. Hall is nu in balbezit. Lisbie maakt een afschuwelijke overtreding. Lisbie krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Hall rent richting de bal. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Moore is nu in balbezit. Thomas onderschept slim de pass. Thomas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Burst 33%, Infamous Boyz 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Papanui Burst - Infamous Boyz 1:1