Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Dogs Royal Horses
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


10e minuut.
Beech passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maddix de bal. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Willams probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley begaat een overtreding. Priestley krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Beech met een sublieme pass. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku geeft een lange en hoge pass. Harris rent richting de bal. Harris schiet op doel. McDonald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Beech kopt de bal weg. Ziadie rent richting de bal. Ziadie passt de bal zonder na te denken. Green rent richting de bal. Green draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ricketts rent richting de bal. Barrett rent richting de bal. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Harris passt de bal in één keer door. Ziadie rent richting de bal. Ziadie passt de bal in één keer door. Green rent richting de bal. Green draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Dogs 57%, Royal Horses 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Dogs - Royal Horses 0:0

56e minuut.
Ekoku passt de bal met de wreef. Maddix geeft een hoge lob. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku haalt uit met een fantastische trap. McDonald werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Dogs - Royal Horses 0:1

58e minuut.
Harris rent richting de bal. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris is nu in balbezit. Barrett is nu in balbezit. Barrett schiet op doel. McDonald bokst de bal weg.

66e minuut.
Priestley geeft een lange en hoge pass. Hollis rent richting de bal. Harris rent richting de bal. Harris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Dogs - Royal Horses 0:2

69e minuut.
Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green passt de bal met de wreef. Taylor is nu in balbezit. Taylor haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
Taylor passt de bal in één keer door. Green rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beech. Beech krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Taylor probeert naar een medespeler te passen. Ziadie is nu in balbezit. Ziadie probeert naar een medespeler te passen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Dogs - Royal Horses 1:2

89e minuut.
Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku rent richting de bal. Scarlett schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Scarlett is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Dogs 48%, Royal Horses 52%.
Royal Dogs - Royal Horses 1:2