Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Elephants Calm Horses
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Byfield onderschept slim de pass. Byfield speelt de bal door. Powell heeft problemen om de bal te vangen. Nelson onderschept slim de pass. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Willams trapt de bal weg van het doel. Byfield heeft problemen om de bal te vangen. Nelson rent richting de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Johnson kopt de bal weg. Klungelig pakt Davis de bal. Nelson speelt de bal door. Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Busby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Elephants - Calm Horses 1:0

13e minuut.
Powell is nu in balbezit. Nelson onderschept slim de pass. Nelson speelt de bal door. Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Busby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Powell speelt de bal door. Francis rent richting de bal. Met opzet legt Maddix zijn tegenspeler op de grond. Maddix krijgt een gele kaart. Francis raakt geblesseerd tijdens het duel. Byfield wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Elephants - Calm Horses 1:1

20e minuut.
Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell rent richting de bal. Busby verovert de bal door een tackle van achteren. Busby haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Reid probeert naar een medespeler te passen. Powell heeft problemen om de bal te vangen. Powell probeert naar een medespeler te passen. Francis rent richting de bal. Francis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Elephants - Calm Horses 1:2

40e minuut.
Powell geeft de bal voor. Dawkins kopt de bal weg. Chin-Sue rent richting de bal. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Elephants - Calm Horses 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Elephants 40%, Calm Horses 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Elephants - Calm Horses 2:2

47e minuut.
Busby haalt uit met een fantastische trap. Willams met een sublieme pass. Johnson kopt de bal weg. Nelson rent richting de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ... Paal! Willams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Busby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Elephants - Calm Horses 3:2

50e minuut.
Hollis is nu in balbezit. Hollis geeft een lange en hoge pass. Maddix probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taylor trapt de bal weg. Hollis rent richting de bal. Hollis geeft een lange en hoge pass. Taylor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Nelson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McAnuff komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue passt de bal in één keer door. Powell rent richting de bal. McAnuff rent richting de bal. McAnuff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Elephants 42%, Calm Horses 58%.
AC Elephants - Calm Horses 3:2