Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cashmere Dogs Magic Karori
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Sewell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nelson. Nelson krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Messam geeft een lange en hoge pass. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson passt de bal met de wreef. Nelson rent richting de bal. Nelson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Goodison passt de bal in één keer door. Sewell is nu in balbezit. Sewell geeft een hoge lob. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Dogs - Magic Karori 1:0

37e minuut.
Whittaker geeft een hoge lob. Inworp. Harris met de inworp. Sewell is nu in balbezit. Sewell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sinclair probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris geeft een hoge lob. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd draait met de bal, schiet en ... Ekoku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Dogs 57%, Magic Karori 43%.
Cashmere Dogs - Magic Karori 1:0

49e minuut.
Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts geeft de bal voor. Butler kan de bal niet met de borst controleren. Johnson is nu in balbezit. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Francis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Dogs - Magic Karori 2:0

51e minuut.
Messam is nu in balbezit. Goodison bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Messam zijn tegenspeler op de grond. Messam krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ricketts geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewell schiet op doel. Ekoku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Dogs 57%, Magic Karori 43%.
Cashmere Dogs - Magic Karori 2:0