Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Karori Shameful Valley
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.2
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Cargill geeft de bal voor. Boyd is nu in balbezit. Reid schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Reid krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Barrett niet meer kan verder spelen. Phillips komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Goodison is nu in balbezit. Goodison passt de bal in één keer door. Whittaker met een sublieme pass. Breakenridge rent richting de bal. Breakenridge geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sewell is nu in balbezit. Crawford onderschept slim de pass. Crawford passt de bal met de wreef. Hollis is nu in balbezit. Hollis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Karori 49%, Shameful Valley 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magic Karori - Shameful Valley 0:0

66e minuut.
Whittaker is nu in balbezit. Whittaker geeft een lange en hoge pass. Inworp. Breakenridge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ricketts geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie speelt de bal door. Inworp. Harris met een snelle inworp. Griffiths geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts passt de bal met de wreef. Hollis is nu in balbezit. Hollis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Breakenridge passt de bal zonder na te denken. Crawford rent richting de bal. Crawford geeft een hoge lob. Hollis is nu in balbezit. Hollis schiet op doel. Francis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Karori - Shameful Valley 0:1

86e minuut.
Cargill is nu in balbezit. Cargill geeft de bal voor. Inworp. Harris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomas onderschept slim de pass. Phillips probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Karori 49%, Shameful Valley 51%.
Magic Karori - Shameful Valley 0:1