Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Manurewa FC Wolves
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Byfield rent richting de bal. Marshall rent richting de bal. Marshall geeft een hoge lob. Byfield is nu in balbezit. Byfield draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nelson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Byfield de bal. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield onderschept slim de pass. Byfield schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Manurewa 44%, FC Wolves 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameful Manurewa - FC Wolves 0:0

49e minuut.
Ziadie is nu in balbezit. Nelson onderschept slim de pass. Nelson passt de bal in één keer door. Stewart rent richting de bal. Stewart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ziadie rent richting de bal. Ekoku is nu in balbezit. Ziadie verovert de bal door een tackle van achteren. Byfield is nu in balbezit. Byfield haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Marshall heeft problemen om de bal te vangen. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner passt de bal zonder na te denken. Byfield is nu in balbezit. Byfield haalt uit met een fantastische trap. Langley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. McAnuff bereikt de bal nog maar net als eerste. McAnuff passt de bal zonder na te denken. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Barrett is nu in balbezit. Barrett speelt de bal door. Stewart is nu in balbezit. Stewart schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ferguson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Manurewa - FC Wolves 0:1

83e minuut.
McAnuff passt de bal zonder na te denken. Boyd is nu in balbezit. Boyd geeft een hoge lob. Daar is Stewart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stewart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Manurewa - FC Wolves 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Manurewa 52%, FC Wolves 48%.
Shameful Manurewa - FC Wolves 0:2