Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Crows AFC Rangers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Neil is nu in balbezit. Neil met een sublieme pass. Daley rent richting de bal. Creary onderschept slim de pass. Creary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Crows - AFC Rangers 1:0

19e minuut.
Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor passt de bal zonder na te denken. Messam rent richting de bal. Messam schiet op doel. Simmonds probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Creary is nu in balbezit. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Creary zijn tegenspeler op de grond. Neil wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Cargill rent richting de bal. Cargill speelt de bal door. Messam is nu in balbezit. Messam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtic Crows - AFC Rangers 1:1

35e minuut.
Harris passt de bal zonder na te denken. Hue is nu in balbezit. Hue geeft een lange en hoge pass. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Crows 56%, AFC Rangers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Crows - AFC Rangers 1:1

65e minuut.
Willams verovert de bal door een tackle van achteren. Willams speelt de bal door. Neil is nu in balbezit. Creary is nu in balbezit. Creary draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Neil passt de bal in één keer door. Taylor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Messam rent richting de bal. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Crows - AFC Rangers 1:2

87e minuut.
Harris geeft een hoge lob. Neil controleert de bal met de borst. Lisbie is nu in balbezit. Lisbie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtic Crows - AFC Rangers 2:2

88e minuut.
Creary is nu in balbezit. Creary geeft de bal voor. Daar is Neil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Crows 43%, AFC Rangers 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Crows - AFC Rangers 2:2