Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Gibbons Papanui Crows
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Reid probeert de bal met de borst te controleren. Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue passt de bal in één keer door. McCallum rent richting de bal. McCallum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Reid is nu in balbezit. Reid geeft een hoge lob. Messam heeft problemen om de bal te vangen. Byfield rent richting de bal. Byfield haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Gibbons - Papanui Crows 0:1

17e minuut.
Daar is Lawrence, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziadie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lawrence is nu in balbezit. Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue draait met de bal, schiet en ... Taylor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Chin-Sue haalt uit met een fantastische trap. Priestley kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Simmonds geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. McCallum springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Euell met een snelle inworp. Scarlett rent richting de bal. Johnson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Johnson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gibbons 56%, Papanui Crows 44%.
AC Gibbons - Papanui Crows 0:1

49e minuut.
Johnson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ziadie probeert naar een medespeler te passen. Chin-Sue rent richting de bal. Chin-Sue haalt uit met een fantastische trap. McCallum probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Taylor met een harde bal richting middenveld. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths begaat een overtreding. Griffiths krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Messam geeft de bal voor. Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford maakt een afschuwelijke overtreding. Crawford krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Lawrence geeft een lange en hoge pass. Daar is Messam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butler rent richting de bal. Butler draait met de bal, schiet en ... Williams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gibbons 47%, Papanui Crows 53%.
AC Gibbons - Papanui Crows 0:1