Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Crows Eastern Papatoetoe
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Maddix rent richting de bal. Maddix passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Littlejohn de bal onder controle te krijgen. Breakenridge rent richting de bal. Breakenridge haalt uit met een fantastische trap. Earle bokst de bal weg.

18e minuut.
Whittaker is nu in balbezit. Boyd onderschept slim de pass. Boyd met een sublieme pass. Langley is nu in balbezit. Langley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Crows - Eastern Papatoetoe 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Crows 50%, Eastern Papatoetoe 50%.
Bohemian Crows - Eastern Papatoetoe 0:1

48e minuut.
Sinclair rent richting de bal. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd probeert naar een medespeler te passen. Langley is nu in balbezit. Langley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Samuels passt de bal zonder na te denken. Boyd rent richting de bal. Boyd passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Langley de bal. Langley haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Crows - Eastern Papatoetoe 0:2

53e minuut.
Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels probeert naar een medespeler te passen. Sinclair is nu in balbezit. Breakenridge is nu in balbezit. Breakenridge schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Willams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Whittaker probeert de bal met de borst te controleren. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Crows - Eastern Papatoetoe 0:3

72e minuut.
Whittaker is nu in balbezit. Whittaker geeft de bal voor. Langley probeert de bal aan de voet te houden. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd schiet op doel. Ziadie bokst de bal weg.

81e minuut.
Powell geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simpson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cargill is nu in balbezit. Cargill met een sublieme pass. Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Simpson met een sublieme pass. Maddix bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddix geeft een hoge lob. Boyd is nu in balbezit. Boyd geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Crows 63%, Eastern Papatoetoe 37%.
Bohemian Crows - Eastern Papatoetoe 0:3