Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Papatoetoe AC Horses
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Gardner speelt de bal door. Scarlett is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maddix. Maddix krijgt een gele kaart. Scarlett raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Scarlett kan niet meer verder spelen. Beech komt het veld opgelopen. Reid met een snel genomen vrije trap. Maddix kopt de bal weg. Daar is Dawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawkins schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Littlejohn passt de bal zonder na te denken. Boyd rent richting de bal. Nelson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nelson krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Nelson probeert naar een medespeler te passen. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Langley de bal. Langley schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Nelson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Willams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyd rent richting de bal. Boyd geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner onderschept slim de pass. Gardner draait met de bal, schiet en ... Busby probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Papatoetoe - AC Horses 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Papatoetoe 55%, AC Horses 45%.
Eastern Papatoetoe - AC Horses 0:1

52e minuut.
Littlejohn rent richting de bal. Gardner onderschept slim de pass. Gardner speelt de bal door. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Papatoetoe - AC Horses 0:2

70e minuut.
Simpson met een harde bal richting middenveld. Sinclair is nu in balbezit. Dawkins onderschept slim de pass. Gardner is nu in balbezit. Gardner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gardner is nu in balbezit. Gardner draait met de bal, schiet en ... Busby probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Papatoetoe - AC Horses 0:3

73e minuut.
Reid geeft een hoge lob. Inworp. Simpson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyd heeft problemen om de bal te vangen. Boyd geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lawrence probeert naar een medespeler te passen. Gardner rent richting de bal. Gardner passt de bal in één keer door. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Papatoetoe 41%, AC Horses 59%.
Eastern Papatoetoe - AC Horses 0:3