Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Gibbons Celtic Crows
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Neil verovert de bal door een tackle van achteren. Neil passt de bal zonder na te denken. Scarlett is nu in balbezit. Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue schiet op doel. Priestley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Hue geeft de bal voor. Lisbie heeft problemen om de bal te vangen. Lisbie haalt uit met een fantastische trap. Sawyers rent richting de bal. Sawyers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Gibbons - Celtic Crows 0:1

17e minuut.
Scarlett rent richting de bal. Harris verovert de bal door een tackle van achteren. Harris met een sublieme pass. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Simpson is nu in balbezit. Lisbie is nu in balbezit. Scarlett onderschept slim de pass. Simpson rent richting de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ... Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Neil is nu in balbezit. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths passt de bal met de wreef. Daar is Chin-Sue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chin-Sue schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Chin-Sue is nu in balbezit. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil passt de bal in één keer door. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Neil onderschept slim de pass. Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths passt de bal in één keer door. McCallum is nu in balbezit. McCallum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Gibbons - Celtic Crows 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gibbons 44%, Celtic Crows 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Gibbons - Celtic Crows 1:1

61e minuut.
Euell kopt de bal weg. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue begaat een overtreding. Scarlett raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Scarlett kan niet meer verder spelen. Byfield komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Chin-Sue heeft problemen om de bal te vangen. Byfield rent richting de bal. Byfield passt de bal zonder na te denken. Simmonds is nu in balbezit. Simmonds geeft een hoge lob. Priestley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gibbons 37%, Celtic Crows 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Gibbons - Celtic Crows 1:1