Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papanui Crows AFC Rangers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


29e minuut.
Daar is Lawrence, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor passt de bal met de wreef. Messam rent richting de bal. Messam schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Crows - AFC Rangers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Crows 39%, AFC Rangers 61%.
Papanui Crows - AFC Rangers 0:1

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Simmonds geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ziadie heeft problemen om de bal te vangen. Reid is nu in balbezit. Reid haalt uit met een fantastische trap. Taylor bokst de bal weg.

79e minuut.
Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Howell speelt de bal door. Daar is Lawrence, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Reid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield met een sublieme pass. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Crows 53%, AFC Rangers 47%.
Papanui Crows - AFC Rangers 0:1